Fokus ger mer

Börjar tro på den på senare tid ofta uttalade "sanning" Det man fokuserar på får man mer av. Är det sant så borde vi tänka till på vad vi vill fokusera på ;) Sant så tillvida att hjärnan letar upp just det vi har satt fokus på. Förändrar det världen? Nej inte direkt, men min värld ser definitivt annorlunda ut ;) Om jag tänker att alla har en god intention, då tror jag gott. Om jag tänker att alla är oseriösa, då uppmärksammar jag det. Är det sant... kanske för mig, för jag har ställt in fokus på det och hjärnan är tydligen så lätt att lura så den letar "sanningen" i allt som sker. Kryddar gärna med lite övertolkning också, för då blir det ju ännu mer sant.

Fick tips om ett SVT Play reportage om Nina Stemme, sopranen som jag hörde i Turandot. Förutom att hon sjunger fantastiskt så verkar hon vara en trevlig och hängiven person. Intressant är att när jag lyssnar på henne så fastnar följande... 'Att få vara en del av ljuv musik' 'Jag vill bli bättre för varje gång och det vill de med' om Örebros kammarorkester. 'Vi utmanar varandra inom gruppen till att bli bättre' 'Det finns inga dåliga dagar, bara ett annat sätt' Efter gårdagens träff med Enhager så blir det här mitt i prick. Det verkar som om framgångsrika människor tänker bättre tankar ;)

Lite mer ridning idag, både före och efter butiken. Lussan hade nog rätt om Don, det var nog lite träningsverk för idag gick han som tåget =) Och något bra måste jag ha gjort med Gaidon i går, för idag var som ljuv musik ;) Larus fick jogga då jag tror han tycker det är lite djupt efter djupharvningen, mjuk och fin i övrigt. Roemer fick gå till kvällen, känns som om han gillade skorna. Han hade definitivt lättare med sina skor än vad jag hade med de nya stövlarna som gjorde sin premiärtur ;) Limone till sist, bara på töm för då är vi båda lyckliga och tiden var lite knapp innan tävlinssektionsmötet.

På vägen hem inspirerande telefonsamtal med dottern som hade varit och styrketränat. Bra jobbat =)

9 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)