Final!!!

Hogsta i final på Lag-SM =) Fantastiskt roligt och även om det var med minsta möjliga marginal så räckte det ändå. I morgon blir det en till spännande dag  på Eriksberg. Jag var där idag och kunde återigen konstatera vi har lite olika utgångsläge, men bara i den materiella världen ;) Ett fantastiskt ställe med tre preparerade utebanor och ett härligt ridhus, stora boxar och så många gräshagar man vill... slottet är jättevackert och ligger fantastiskt med närhet till vatten =) Allt verkar skötas med den största omsorg, vilket är roligt att se, gillar, gillar verkligen... Men i morgon är det fina ritter som avgör resultatet ;) jag kommer att hålla tummarna ordentligt, fast hemmifrån.

Det är så sorgligt då våra förväntningar på andra inte faller in, har vi för stora krav eller är det som Anthony Robbins skriver i sin bok "vi människor har regler för våra relationer eller förväntningar på andra, men om reglerna inte är tydliga eller våra förväntningar inte samanfaller med motparten, behöver vi klargöra reglerna eller förväntningarna, eller acceptera olikheterna utan att känna oss kränkta" Det krävs dock mod och smidighet för att lyckas med klargöranden ;)

Besöket på Eriksberg blev verkligen lyckat =) Alltid roligt att träffa Malin, även om hon kände sig stressad idag (hennes egen utsago) hon är en frisk fläkt, ambitiös och rolig ;) Återigen superförtjust i Fior da Liso, deras skjortor och tröjor är så fina, skulle kunna tänka mig att ha en av deras pikéer till personaltröjor i butiken, vi får se ;)

Såg också en hel del Grand Prix ekipage, duktiga men inte ouppnåligt =) Roemer borde kunna vara en av dem i vår ;) Blev så peppad så att Don och Limone fick gå på töm när jag kom hem, för att komma ett steg till i piaff och passage, båda stjärnor, men Limone var nog vassast med sin redan fina piaff och flera gånger nära passagen :)

 

18 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)