Fastnar snart

i kontorsstolen... Startade med en av gårdagens samlade mappar men blev inte klar... ja, ja, arbetslös kommer jag inte bli på ett tag. Och nog får man känna sig nöjd ändå, gjorde så gott jag kunde och hann, plus att jag faktiskt måste ringa och hämta in mer uppgifter på kontorstid i morgon för att kunna göra klart ;)

Tog mig ändå upp ur stolen en sväng när Kjell kom hem och talade om vilket snökaos det var och hur tjockt med snö det var på våran gång upp till huset. Äntligen en ursäkt för att lämna kontoret... ut och skotta, helt befriande och skönt efter allt stillasittande. Omvänt hade det säkert också varit skönt att komma in till kontoret, om man hade varit ute i snön med skyffel hela dagen ;)

På morgonen var det stallet såklart och en ny start med Don, jo men visst... Gaidon fin igen, tanken slog mig, han visslar inte och han är väldigt mjuk i formen... undrar om det är St Hippolyts Mucolyt som har haft effekt? Om det är så, kommer jag verkligen att rekommendera den produkten till alla som har en häst med visslande andning! Håller det i sig när han galopperar också, då vet jag :) Roemer skrittade fint idag, är det 8 eller 9 dagar kvar? ;) Limone och Larus hade rast, Larus skall ju laddas för KM =) Limone får nog vänta tills hon har blivit lite lydigare ;) vore synd att bränna vår relation på tjo och tjim...

Stolt över kusin vitamin, Marie Lindvall Wahlberg som arbetar för att förbättra skolan... Känner mig manad att dela denna sida/länk då jag tror att fler med mig hade haft nytta av det under vår skolgång. Att tro att man är korkad för att man inte har samma sätt att lära sig på som skolan är utformad efter, är inte det minsta kreativt, nej snarare destruktivt... har klarat mig bra ändå, men alla gör inte det och idag vet jag, behöver lära mig på mitt sätt. Önskar hon hade varit före min tid i skolan, lite svårt kanske eftersom vi är lika gamla ;)

Och så kom tankarna osökt in på mitt NLP-test... Jag klarade det! kommer också bli certifierad när jag har gått ikapp dagarna jag missade, grymt bra =)

Lite intressant är det att min kusin jobbar med just coaching på sitt håll och att jag har skaffat mig den hobbyn på mitt håll, helt ovetandes om varandra (har inte träffats sedan vi var ganska små). Kan det ha något med vår uppväxt att göra tro? farmor?

5 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)