Fast igen

glömmer tid och rum, trots att jag är på kontoret ;) Inspirerad och kreativ med anslag, reklamprodukter, profilkläder, planer och gud vet vad ;) Rätt eller fel, vem vet... framtiden kommer att påvisa om och vad som gör skillnad :) tills dess är det bara att köra på...

Å så här har jag hållit på hela dagen sånär som på harvning, foder och ridning. Inte undra på att jag känner mig fetare och fetare, sitter mer än still, ska bara... sen så... Nej med min nya insikt vet jag, sköt fysiken så kommer hjärnan att fungera ännu bättre... Tror man inte har tid ;) men av erfarenhet vet jag att jag blir ännu piggare när jag tar bättre hand om kroppen ;) och erfarenheten säger också att om man inte startar kommer man aldrig igång ;)

Jag tror faktiskt att det blev riktigt bra med Limone igår, för idag var hon så otroligt fin att rida, tvekade inte det minsta på vad det var jag bad om... hon är känslig som tusan och ibland missförstår vi varandra och eftersom jag har större hjärna så får jag ta på mig ansvaret att försöka få det att fungera optimalt ;) Santé var grym idag igen, tror vi är på väg att bli ett riktigt team... Det är något jag mer och mer får känslan av, visst jag skall bestämma men jag behöver vara så närvarande så att jag förstår dem också, annars är det som sagt som gjort för missförstånd ;) Limone är mer än nyttig för mig =)

Känner mig manad att dela med mig av en länk Edward och Undercover, så imponerad. Har sett dem träna och vet hur otroligt noga och väl Edward tränar men också hur vänlig han är i sin ridning och så ödmjuk som ryttare... utvecklingen är enorm, visst sa jag imponerad =)

12 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)