Fars dag

i morgon, och jag kommer inte hinna till minneslunden...fast det är inte så jag vill minnas min far, den mest fantastiska människa jag har träffat och umgåtts med, någonsin, han var enastående =) Han var fast besluten att han, mamma och min syster inte skulle ha någon grav och så är det. -När skulle du hinna gå dit, var hans kommentar när det kom på tal... jag vet, jag vet, han hade rätt som så ofta annars... det var det som gjorde min pappa så grymt häftig... han hade inte gått på kurs minsann, han hade det ändå. En syn på livet, våra val och vårt förhållningssätt till livet som de flesta avundades, han var unik... Mina tankar går till honom dagligen, för det finns alltid något jag hade velat berätta...

Kjell Enhager ger alltid helt underbara tips och råd i sina föreläsningar och när det gäller känslor så säger han att för att behålla dem behöver de förnyas... det gäller glädje och sorg, kärlek eller hat, lung eller stress, ja alla tänkbara tillstånd... jag håller med och arbetar på att förnya de goda känslorna och tillstånden, det är mitt aktiva val =) Lyckas jag? ganska ofta, men inte alltid ;)

Äntligen lite ordning på torpet, Limone en kortis på töm, mycket mer nöjd och karlederna har börjat läka nu, fortfarande på penicillin som från idag fick sättas på baken ;) halsen har hunnit bli tjock och varm. Roemer fick gå till ridhuset för första gången på säkert ett par månader... kunde inte bärga mig, var tvungen att se hur han rörde sig efter operationen, och det var ganska bra faktiskt, hoppas vidare ;) Larus fick arbeta något längre idag, och fortfarande håller foten, vågar knappt hoppas ;) Lite pyssel är det att ha häst ändå =)

Idag blev det extremt mycket skrivande... Skrev information om mugg på stallhogsta.n.nu, "Råd från Kerstin Bergvall" bra attveta saker. Och Hogsta Ridsports webbshop fick en ny flik om ridstövlar... det finns så mycket snyggt, och varför ha ett par svarta till vardags när det finns så mycket roligt att göra?

 

 

 

 

 

10 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)