Fäll inga tårar...

Är det att vara kännslokall, realist eller som Karin sa, - Du kan vara så krass... Jamen, jag sa ju bara att jag inte gillar tårfyllda farväl och att det var bättre att tänka att tex Karin bara skall vara i Amerika ett kort tag. Skulle det sedan hända att hon älskar sitt "nya" liv och hemland så att hon stannar, ja då har vi hunnit "glömma" vardagstillhörigheten och det kommer att fortsätta att vara som, det nya, vanligt ;)

Det samma gäller för Elin och Emilia men de fick varsin vildorkidé, en sådan som håller hela livet (även om man inte har gröna fingrar), så att de inte skall glömma Hogsta ;) Karin hade också fått en om hon hade kunnat ha obegränsad packning =) nu får hon vara glad att Hector fick plats...

Ridsportaffären tar mer och mer tid i anspråk, fler kunder och fler internetbeställningar kommer in hela tiden. Fantastiskt inspirerande och roligt =) kräver också min uppmärksamhet i allt större utsträckning. Idag blev det påfyllnad av varor och genomgång för beställning, hade även en hel del mail att besvara och ett möte med en till foderleverantör. Det får gärna fortsätta såhär, men då behövs det lite mer personal =) annars blir något annat lidande...

Mannen från Charles Owen berättade en historia om en försäljare... Denne man sålde livförsäkringar och upptäckte att när han träffade nya människor och dessa frågade vad han arbetade med, så blev det väldigt tyst och anspänt när han berättade vad han gjorde. När han berättade det för en kollega, sa denne - Du har helt fel... Du köper livförsäkringar till dina kunder! Du söker det bästa alternativet och hjälper dina kunder till bra val. Skillnad, megaskillnad... nu ville alla veta vilken försäkring om skulle passa dem bäst =) Now you know Eva, that is your goal... Jag kan ha sagt det förut, gillar metaforer ;)

Hästar, finns de? Det blev bara lite arbete på töm för Limone sen var det slut för idag... Hemmakontoret kallade det också... Imorgon nya tag ;)

 

14 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)