Enkelspårig

är jag måhända... läser inte tidningar, tittar inte på tv, lyssnar inte på radion, hänger egentligen inte med överhuvudtaget. I gengäld använder jag dator och böcker för arbete och nöje, och så hästarna förstås... I datorn finns det mesta för att jag skall finna all information jag behöver och för rena arbetsuppgifter såklart... i mina böcker finner jag all världens kunskap i de ämnen jag gillar... och hästarna ger mig all nödvändig träning, såväl fysiologisk som psykologisk, kan man ha det bättre och framförallt, är det verkligen bättre att ta in all av journalisterna styrd information? Är rätt tillfreds med min inställning just nu, kan vara annorlunda längre fram i tiden =) har hänt förr ;)

Lyckades ta mig samman och anmäla till en tävling, borde verkligen öva mer på det... kanske inte att anmäla men på att tävla ;) Tycker bara att det är så krångligt med tid och rum, och på sommaren är det så mycket runtomkring som skall fixas... säger hon som anser att det, är bara att skylla på omständigheterna ;) Får göra en vända till i TDB =)

Med tanke på hur duktiga hästarna är just nu, borde jag vara mer peppad än någonsin =) Roemer som gjorde 9 byten i varje idag =) grymmaste killen gjorde även fina piaff och passageövergångar =) och piruetter =) kan knappast begära mer... ;) Gaidon har lagt i överväxeln och uppfattas som het av omgivningen, kan dock avslöja att det inte är en riktigt ärlig hethet ;) men de finns de som hävdar att man kan lura sig själv tills det blir en sanning, jag testar det på häst ;) Det känns som om jag börjar kunna temperera Larus på ett jämnare sätt, inte lika mycket av och på... gäller för dagen i vart fall ;) när det är så är även han grym =)

Fick frågan om en av mina hästar är till salu... hur kan det vara så svårt... bör, borde, borde verkligen ;) svarade ja, men var också tvungen att fråga mer om frågeställaren än att lämna ut information... Är så viktigt för mig att det blir rätt :) borde inte hålla på med avel om man inte tar sig samman och säljer någon av dem någon gång ;) gillar mina hästar väldans mycket =)

25 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)