En vit hink

i hörnet blev alldeles för mycket för ett känsligt hästsinne... Limone är nog trots allt en av de underligaste hästar jag har haft ;) titta kan väl vara ok och ganska vanligt men att hoppa baklänges i cirklar är inte normalt och när skälet är en liten vit plasthink som dessutom innehåller hästgodis då undrar man... Tvinga förbi från ena hållet fungerade riktigt bra och med bredsidan mot i andra varvet kom vi nästan dit :) kvick är hon också, och intuitiv, vet när jag försöker lura henne ;)Lite stallmodig som hon är eftersom hon fortfarande inte får gå i hagen så blev det ganska svårt... försökte med draghjälp också men hon litade inte på Giro heller, eller så bara gillade hon honom inte, med henne vet man inte riktigt ;) Bytte strategi och ledde henne dit, på darrande ben kom hon fram för att möta det "stora" farliga monstret... Nu var hon snabbtänkt minsann, en munfull godis och sedan kunde vi minsann passera i flygande fläng =)

Larus som är något mer sansad registrerade inte ens detta farliga monster och gjorde ett fullt godkänt pass med fokus på eftergift :)

Fick faktiskt sovmorgon i morse också, Henke är en juste kille som frågade hur jag ville ha det idag, och faktiskt det kändes bra för sömnen har inte varit som bäst i ett par dagar. Och med sovmorgon följer kontorsaktiviteter i mängder, fakturor check, löner check och en hel del annat som är svårt att hinna med till vardagen :)

Måste säga att alla som jobbar på Hogsta och i butiken är fantastiska, allt flyter på på ett bra sätt, jag behövs bara ibland ;) och knappt det. Elin ordnade med julskyltningen, som blev superfin och kom med ännu fler kreativa idéer. Karin fixade med texter och grejade med hemsidan. Emilia, Josefin och Emelie hade go koll på stallet, så jag kom bara dit och red lite... och så ett möte jag hade förträngt ;) Men nu är jag grymt motiverad till i morgon =)

22 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)