En till härlig dag

blev det idag =) kanske inte något födelsedagsfirande direkt, men nog så härlig dag trots att det är hästar som är lite svajiga just nu... det blir inte alltid som man tänkt sig ;) Och med ålderns rätt vet man att det hinner vända många vindar än, innan tiden har runnit ut ;)

Ett plus för Don som sköter sig på ett bra sätt :) Limone den känsliga lilla flickan har fått en riktigt arg bakterie i sin mugg, gick och la sig redan på dagen igår och såg olycklig ut, feber och blockhalt... verkligen blockhalt på vä bak och aj, aj på vä fram, stod och lutade sig till höger så det måste ha gjort gräsligt ont. Tur att medicinskåpet innehöll pencillin, så att behandling kunde påbörjas på direkten :) och idag var det också riktigt mycket bättre =)

Duni var verkligen glad idag och Larus likaså trots att det inte var riktigt som det skulle med allting... Santé, ett mer än godkänt pass på töm med riktigt fint tramp, han var dock inte helt tillfreds med inspänningstyglarna trots att de satt ganska så löst :p Gaidon får vila sig i form, eller väntar på veterinären ;)

Karins sammanställning av butiken och webbshopen är glädjande läsning =) vårt arbete lönar sig... det är fler och fler som hittar oss och fler som också handlar :) Hela tiden arbetar vi med förbättringar på sidan och med sortimentet ;) Det tar tid men ack så roligt och spännande det är... ibland känns det oändligt, utan att på minsta sätt vara tröstlöst för hela tiden ser man effekter av sitt arbete, kul, superkul faktiskt =)

Magnus Kull på coach2coach är verkligen sympatisk och instruerar som han lär ;) lite underligt formulerat, för det är klart att han instruerar som han lär ;) Det som var så härligt var att varje gång vi skulle göra övningar med de olika modellerna NLP arbetar med så fick vi med oss... -Tänk nu på att det är första gången ni gör det här och att ni är på kurs för att lära er, ni behöver inte göra det perfekt första gången, det är okay att pröva sig fram =) Vissa saker blir bättre ju oftare man hör det :) vid tionde tillfället hörde jag vad han menade och prestationsångesten kunde börja släppa sitt grepp, vilket gjorde övningarna betydligt roligare =) försöker ta med mig det hem till vardagen, Tack Magnus =)

Slogs av det förra året och likadant i år igen, FB är ett trevligt socialt media, blir härligt glad av alla födelsedagshälsningar =)

Svansjön nästa, hittade på Ticknet och det finns biljetter till föreställningarna på Dansens hus :) Vilken kulturhöst och vinter det här kommer att bli... undrar om inte det kanske kan vara de enda julklappsönskningarna jag har för i år ;) Har man allt materiellt man kan önska sig då ;) Det finns fördelar med storstaden... utbudet är otroligt stort :)

 

2 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)