En perfekt jul

för om verkligheten är perfekt och enda skälet till att inte tycka det, ligger i våra förväntningar om hur en perfekt jul skall vara. Oavsett hur man vill se det så har Byron Katie gjort stort intryck i min värld, och ja, jag gillar att se det som att verkligheten är precis som den skall vara, för då är det lättare att vara tillfreds och acceptera det som händer precis som det är... no more frustration ;)

Men jag måste ändå säga, vilken dag =) Startade som vanligt med harvning och lite traktorkörning, dvs foder och gödselkörning som är mina sysslor när Henke är ledig... fortsatte med ridning, och denna dag började med Don. Trevlig upplevelse med bra bjudning och mjukhet, dessutom förundras jag över hur snygg han har blivit, det är som om han har utvecklats till en mer mogen individ på senaste tiden :) Roemer var nästa... ett kort pass som med lite fantasi kändes något bättre idag. Han är alltid så ambitiös och trevlig, längtar tills vi är igång igen... Limone var grym, med en liten parantes ;) startade superfint för att helt plötsligt tokstirra och slå på en tvärnit, en vit häst (som vi nyss hade skrittat bredvid) stod på ett enligt henne farligt sätt... jag fattade ingenting, men uppenbarligen hade Ronny bytt skepnad, från en vanlig häst till något som slukar Limonar i hela stycken... efter en stund var vi på banan igen och hon kändes superfin. Karin var snäll och satt upp en stund i slutet, bara för att jag ville se ;) och mycket riktigt, hon är grym =)

Det var vad som hanns med innan ett besök hos Moster, Morbror och kusin... riktigt roligt och intressant... för första gången i mitt liv ställde jag frågor om mina släktingar på mammas sida... visste sedan tidigare att mormors far var bagare. Bagare, kanske inte riktigt, det visade sig att han och hans bröder hade varit riktiga höjdare med inte ett konditori... en hel kedja... Jag kommer från en riktig entreprenörsläkt ;) för även morfars sida hade stora verksamheter... shit, att jag inte visste det tidigare, vilka gener ;)

Morbror som har arbetat på NCC berättade lite om deras affärsplanearbete, vilket inspirerade massor i mitt egna projekt =) Nyttojul ;)

På vägen hem, ett besök hos bästa dottern med Kalle Anka och julklappsutdelning. Kalle är nog inte riktigt min grej, missade det mesta, för ögonen bara slöt sig hela tiden... alltid trevligt att träffa Amelie, och bra julklappar blev det åt alla :)

Tillbaka till stallet kom jag med god marginal innan kvällsfodringen. Yes, ett kortispass med Gaidon hanns med... den grabben är också grym! håller det i sig nu, kommer jag längta till tävlingssäsongen =) Att fodra på Julaftonskvällen är mer ett nöje än en belastning... efter all julmat och tilltugg känns det bara skönt att få röra sig lite och faktiskt när jag kom hem fick jag med mig mannen på en kvällspromenad =) Julmys är det för mig...

24 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)