En bra veterinär

kan vara till stor nytta... en bra relation med sin veterinär är till ännu större nytta :) Det är helt fantastiskt att kunna ställa en massa dumma och konstiga frågor när man vill bli säker i sina beslut, utan att behöva känna sig dum eller konstig... Dagens resonerande kom fram till att operera Roemer, skall man bli GP-häst måste man vara überfrisk ;) så i morgon gäller det att allt blir perfekt och att resultatet blir det eftersträvade :)

Den lilla tejen fick göra sitt pass på morgonen, vilket bra sätt att starta dagen på =) fattar inte hur jag skall kunna sälja henne, om nu någon överhuvudtaget blir intresserad ;) Motståndet mot att göra en snygg filmning har inte minskat... även om tiden inte riktigt finns, så kanske inte intresset riktigt finns heller ;) vi får väl se när jag inte kan skylla på tiden... undrar vem som lurar vem?

Resten av dagen gick åt på Mälaren Hästklinik, utom en stund i ridsportaffären både på morgonen och på kvällen... flera paket att skicka =) och även se över om det finns nog med varor hemma... det här är verkligen skitkul =) Är så glad över satsningen på butiken och hur väl det hittills har fallit ut ;) Den är redan på G och som jag ser det är vi ostoppbara ;) vet att det låter kaxigt, men med den inställning alla jobbar med, tror jag att det bara finns en riktning, framåt/uppåt =)

11 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)