Efter viss vånda

har nu Osnyggve/Lillprinsen fått ett namn... det fick bli Lexus som min man föreslog =) som sagt, ingen koppling till något annat än att det kommer bli hästkrafter i superklass och kan kanske tänkas att min man känner sig hedrad också;)

Det är kanske, kanske en vändning på väg med Duni =) de senaste dagarna har han återigen lagt i en ny växel. När jag känner att det är meningslöst och att jag borde göra något åt det, då minsann, då händer det saker ;) kanske inte i raketfart men tillräckligt för att tända hoppets låga igen, och igen, och igen... Och vad än den klarsynta omgivningen säger, så gör jag ändå som jag vill ;)

Trodde en period, att det låg en förbannelse över mitt hästeri... när alla hästar stod halta, eller skadade sig på något oförklarligt sätt, när fem unghästar av olika anledningar fick slinger, då tänkte jag mer än en gång -det här är orimligt, det måste vara något som är galet i universums intelligens (om det är den som håller ordning på allt) när det gäller mitt hästliv... Idag när fokus ligger på annat har jag blivit mer uppmärksam på andra och kan konstara att det som hände/händer mig, på intet sätt är unikt. Att hålla en häst gående är inte lätt, att hålla flera är inte lättare ;)

Hann bara två av hästarna innan butiken... Don på töm som gjorde ganska bra och framförallt var han ohalt igen =) Santé, den är magisk... redan från start var han något alldeles enastående extra =) vet inte om det syns för andra men för mig är det rent magiskt ;) Jo föresten, fick kommentarer om hur häftig han var att se, när Linda Hammargren hämtade sin frack i butiken senare på dagen =)

Mellan butik och kvällsfodringen, hann jag två till ;) Limone och Duni, som båda gick riktigt bra. Nöjda, glada och framåt... Härligt rolig dag =)

28 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)