Effektiv dag

Arbetar hårt på att hållas mig till mina arbetsuppgifter, i dag lyckades jag... gillar mer att måla och fixa stallen än att syssla med kontorsuppgifterna, men målningen är lättare att delegera, kontoret är nog ändå min arbetsuppgift ;) Nu då jag har så bra personal så känns det i vart fall lättare och resultatet blev också riktigt, riktigt bra (kunde inte gjort det bättre själv). Stallfixen är nu Henkes uppdrag :)

Lyckades vara väldans effektiv på kontoret och annat... fakturerat en hel del... korrigerat lite på schemat... kontaktat tre nya leverantörer och kommit fram till att ingå ett samarbete med dem :) Uvexhjälmarna kommer till butiken, LUC-smycken likaså och äntligen Ariatskorna, vilka jag nu inväntar vår första leverans ifrån =) Otroligt inspirerande det är med utvecklingen av butiken. Ta bara alla påsar som följde med folk omkring i Falsterbo eller tävlingen på FB och hemsidan, där man bara behöver vara eller bli prenumerant för att delta i tävlingen, båda dessa saker verkar att ha effekt =) fler prenumeranter har vi fått och fler kunder likaså, grymt roligt ;)

Hästarna mina är så fantastiska, och jag är inte överdrivet positiv ;) Santé gick som vanligt först, i dag borsett från ett stopp i starten riktigt grym, mjuk, framåt och snabbtänkt =) Roemer gör det jag ber om och hade jag bara varit lite kallare i hjärnan så att jag kunde hålla koll på alla (mina) delar hade vi nog varit klara med bytena i varje snart, kanske är det ändå för att han är så cool ;) Gaidon startade upp så mycket bättre i dag, utan att jag hade tänkt om... planen var att starta på töm men det fanns inte utrymme i ridhuset, så jag startade som vanligt och det gick lika bra det, frän häst med grym travkänsla ;) Limone fick göra sitt pass på kvällen, nöjd och glad, gäller oss båda ;)

Till kvällen träffade jag också en till arbetssökande till stalltjänsten, ytterligare en trevlig tjej... i morgon och fredag blir det  ett par stycken till. Spännande...

18 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)