Duktig

kurskamrat, har bokat in sin första riktiga klient =) De finns ett antal i vår grupp som gick NLP Practitioner som arbetar som, eller kommer att arbeta aktivt som coacher... så bra var den utbildningen. Vi har även en kurskamrat som har givit ut en bok i ämnet, så ja, jag känner mig stolt över dem och alla andra som av olika anledningar hoppade på denna utbildning. Det stora flertalet kanske är som jag, gör redan något annat men vill lära sig mer om framgångsregler, interna och externa =) Det finns väl tillfällen när tanken flyger förbi... är det något för mig? eller vill jag så mycket annat först? Det är förmodligen inte för sent längre fram heller och ge upp det jag gör... ALDRIG ;) har det för bra, älskar det jag gör =)

Henrik Fexeus tar upp i sin bok, det där med klädkod och hur man vill att andra skall betrakta en... tanken har aldrig tidigare slagit mig och ändå så självklart :) det spelar roll hur man klär sig och hur man vårdar sig, det ger indirekta signaler om vem man är, eller hur man vill bli betraktad ;) Jag har nog mest tänkt på hur bekväma mina kläder är, men det finns en poäng i att fundera på hur man ser ut... första intrycket av någon är nog det man ser... ovårdad, ren, välklädd, bekvämklädd, noga, slarvig... å, det spelar stor roll för om man blir betrodd, omtyckt, respekterad och så mycket mer... så hur vill jag bli uppfattad/betraktad... ännu mer att tänka på ;) För även om man är den man är, så syns det inte om man döljer det med illa vald rekvisita ;)

Marskatten är en fantastisk musjägare, så hon får gärna stanna kvar =) Josefin berättade att tre små möss strök med på ett ögonblink... Vi får hoppas att hon fortsätter att gilla vårt loft även efter att intresset för killarna har svalnat ;)

Duktiga hästar, butik och kontor gäller som lördagsnöje... allt är precis som jag vill ha det =)

29 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)