Drömmer

tillochmed om Don och en eventuell försäljning... Vaknade 04.20 och sen var det kört, drömmer om Don i olika former, är jag skadad eller ;) absolut ingen mardröm så tillvida att han mådde bra och fungerade mycket bra med sin nya ryttare, för så var det i drömmen, det mariga i det hela var att jag inte är riktigt klar över det... Mycket intressant erfarenhet, behöver inte vara expert på att tyda drömmar för att förstå att jag är berörd av det hela ;)

Det som är trevligt i verkligheten så här långt är att Marita rider Don på ett bra sätt och som det ser ut, kan det komma att fungera mycket bra och det är ytterst viktigt för mig ;) Idag var provridning nummer två ;)

Det blev dåligt med mathållningen idag, mackor för hela slanten, och en glass ;p Borde planera lite bättre så att mat hinns med, viktiga saker för att undvika sockerfällan ;) I morgon är oddsen bättre...

Har bokat biljetter till Trollflöjten, en föreställning på Operan... Lussan hade en föreställning i retur innestående hos mig sedan tidigare, så nu blev det dags, den 31 oktober =) ska bli så kul, gillar...

Mötet med Mattias blev som väntat trevligt, tycker kanske inte att det var Pikeurs bästa kollektion någonsin men några godbitar finns det alltid ;) Efter den träffen bar det av till bokföringsbyrån och en till trevlig person... omger mig med många trevliga människor :)

Jo, lite ridning blev det också... Gaidon var först och startade upp dagen på ett bra sätt, grym kille det där. Han har verkligen mått bra av lite omvårdnad :) Santé som nästa är fortfarande lite flegmatisk, blir lätt så när han vilar, snart är vi nog på G igen ;) Larus fick göra en kort jogg till kvällen, efter alla dagens övningar, killen är superfin... nöjd =)

24 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)