Det händer saker

Överallt känns det som... I stallet, i butiken, i ridningen, i Falsterbo och i min skalle ;)

På anläggningen har det blivit en knapp lucka för tvätt av Manegestallet, alla förutom två kunde flytta ut så vi får tvätta i omgångar. Blir lite bö... nu var det nära att falla i fällan ;) Så nöjd att det över huvud taget går =) Henke är införstådd med tågordningen och har bokat in en extrahjälp förutom Danne som redan är med i planeringen, dessutom kommer en nykomling i form av kompis till Clara (Emmas superpersonal) och hjälper till med målning mm. Klart vi får till det på bästa sätt ;)

Webbshoppen fortsätter att slå rekord med antal beställningar, antal prenumeranter och FB-gillare, även fler och fler kunder mejlar sina frågor och fler kommer till den faktiska butiken ;) Det är fantastiskt roligt för jag är väldigt stolt över vår fina butik =)

Förutom rapporter om fina ritter på Falsterbo, har det visat sig florera en hel del Hogstakassar på området ;) Jag har sagt det förut, börjar inse nyttan med att synas, kanske till och med att jag har börjat gilla det =)

Dagens ridjobb började med en laddad Limone, tyckte nog att det var hög tid att komma igång igen... tiden den tiden... med lite planeringsarbete kommer det att lyckas ;) Santé var nästa, i dag ett något kortare pass för han såg inte så pigg ut... mycket nöjd med resultatet :) fin för hjälperna och bra energi =) Gaidon fick om möjligt göra ett ännu kortare pass, men stunden han gick hade fokus på energi och svar, whow va fin han är =)

Ja, det här med planeringen inspirerar Stephen Covey "Seven habits" till, lägger till en veckoplaneringstid i agendan ;)

Eftermiddagen avslutades med ett besök hos naturläkaren som har förutsatt sig att lyckas plåga mig till en bättre kropp ;) det känns, men någonstans känns det också som att det hjälper ;)

Och till kvällen, bästa, bästa... Amelie ringde och vi hade ett härligt, enkelt snack om oss, livet och lite annat =)

14 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)