Det är värt det

all sveda och sorg som vi tvingas gå igenom när vi inte får behålla dem... det uppvägs i mångfald av hur fantastiskt det är att få vara med om alla upplevelser dessa djur/hästar låter en få ta del i... Inte en dag går utan att man (Jag) känner mig priviligerad... som idag. Äntligen tre killar som låg i startgroparna med Don först ut :) på töm, känns alltid bra att göra första dagen för sedan funkar det att rida dag två utan alltför stora risker ;) Don tyckte som jag, äntligen och såg riktigt fin ut. Efter det var det dags för Santé som inte såg lika övertygande ut... tar kanske ett par dagar för honom att komma igång. Gaidon är grym, laddad och häftig, möjligtvis lite, nej föresten väldigt fet... foderstaten blev kraftigt reducerad efter den insikten ;) Roemer i skritt, nedräkningen har börjat , 24 dagar kvar... å så Larus, ja idag igen, superfin men inte magisk just idag ;) det som är fantastiskt bra är att han numera kan gå från av till på på ett bättre sätt och stannar betydligt längre i på-läget :) Det visade sig att Limone nog hade haft nytta av gårdagens stohej, gick som tåget och gjorde två superfina galoppombyten men värsta bjudningen och tog ändå drivningen superfint, då nöjde jag mig för dagen.

Hem till kontoret och mer NLP ;) och mer ridsportaffär ;) och ännu mer pappersarbete, det tar nog aldrig slut ;) inser hur viktigt det är och uthärdar därför =)

Blev klar med en Jultävling på ridsportaffären och butikens FB-sida, vill såklart få ännu fler gillare så att vi skall kunna dela med oss av vår information och erbjudanden över stora områden =)

Är stolt över butik och webbshop, så stolt att jag vill att så många som möjligt skall hitta den =)Inte så vanligt för mitt vidkommande, men faktiskt det är sant =)

Arbetade också en stund med nästa nyhetsbrev, inspirerad av Micha... -Fråga kunderna vad de tycker... vad som är bra och vad som kan förbättras... vänta nu, det låter som Enhager ;) funkar på alla plan, eller...

 

 

 

 

23 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)