Den olyckan

Znyggve har gått och brutit foten... eller mer korrekt, har en hovbensfraktur. Så små grabbar som han brukar inte ha problem att läka sådant, men ändå... hade önskat att även han hade fått gå på bete, på riktigt :) Lillprinsen däremot lever livets glada dagar och utvecklas fortsatt riktigt fint, snygga ben å så ;)

Red program för Gustaf idag =) tror minsann att Roemer impade på Grand Prixdomaren... det blev förvisso både ris och ros men på det stora hela mest ros. Gav Roggan rätt, om att vi skulle kunna starta Int II, men just nu är jag svårövertalad ;) känner mig inte riktigt redo, vi får se om ett tag igen ;) Larus gjorde också en helt ok runda i Msv A:1, när jag lyssnar på poängen så kommer vi så småningom kunna hävda oss ganska väl, fast då måste vi först göra alla saker lite mer enligt skolboken, dvs rätt... Gustaf är en fantastiskt härlig person med förmågan att informera om svagheterna utan att vara sårande snarare peppande, fler sådana domare behöver kåren =)

Sen blev det kontor... skall vara borta på kurs i tre dagar för att sedan sticka på tävling de nästkommande tre dagarna och då gäller det att bli färdig med sina göromål ;) Kursen är fortsättningen på NLP, denna gång för Enhager och Manus Kull, två favoriter =) hade varit bra om jag hade gjort lite hemuppgifter, jag undrar bara när... kan i vart fall säga med rent samvete, jag försöker anamma och efterleva det jag tycker är bra med utbildningen i hela min vardag och bäst av allt, jag gillar det =)

27 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)