Den namnlöse

fick åka till Täby och Rose-Marie för att fixa fötterna igen... att det har lönat sig syns klart och tydligt, raka snygga ben och fina hovar :) är mycket nöjd med resultatet =) Fortfarande har inget namn infunnit sig och jag varken ser eller hör något som skulle kunna bidra till vilket namn det kan tänkas bli ;) Det skulle kunna börja på HR... som Hesslegårds Rubin eller Hogsta Ridanläggning men förstå HR Nilson eller vadå... och inte är jag klar över vilken färg det blir heller. Född som tråkbrun, sommaren som ljusare blankbrun och nu fläckvis riktigt mörk... förväntar mig nästan att det kommer inslag av vita strån i det riktigt mörka som kommer fram, nu med fällningen ;) Osnyggve och Lillprinsen är diskvalificerade, stämmer inte alls in på denna tjusiga skapelse =) Behöver bestämma mig snart...

Att jag är nöjd med de som arbetar hos mig =) ska bara komma ihåg att säga det i morgon, träffade dom knappt idag men såg resultatet till kvällen. Det var så fint överallt, två hästar klippta och Josefin fixade med hovslagare till Don som hade bockat en framsko... snart behövs jag inte, de har full koll och gör det bästa av situationen även fast jag inte är på plats, eller kanske därför ;) Är verkligen glad över hur saker och ting utvecklas =)

Undrar om det är Enhager och NLP som har grundat för det här? Vet att jag har haft ett annat förhållningssätt till anställda tidigare och att mitt kontrollbehov har satt käppar i hjulet mer än en gång för att något liknande detta skulle kunna inträffa ;) -Ni får göra som ni vill bara det blir på mitt sätt... å när jag tänker tillbaka på saker jag har tänkt och saker jag har sagt, så skäms jag nästan ;) naturligtvis trodde jag att jag gjorde rätt, för jag har alltid velat göra rätt, men ack.... får vara glad för de insikter som kommer till en över tid ;)

Sotis, stallkatten har nog ett extraliv i bakfickan... hade bestämt att innan kylan satte in, skulle han slippa. I det närmaste döv 19 åring eller kanske 20, känns som en evighet sedan vi räknade ut att han borde vara 18, med en öppen tumör på ryggen och med en vikt på stadig nedgång trodde jag att det snart var slut... men katter kan man inte räkna med som med andra djur, det finns nog ett skäl att man säger att katter har nio liv och Sotis har tio ;)

11 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)