Dags att sova

men inspirationen är på topp så det blir inte så lätt ;) Dagen har gått åt till att förbereda helgen... en tur till Djursholm för att titta på de andra företagens bildspel, sen hem och göra ett eget... tror jag fick det att bli ok och lärde mig massa nya saker igen, coolt =) Nu är så många bollar uppkastade så jag undrar lite oroligt vad som händer när det är dags att fånga upp dem ;) undrar om hjälp av människor med bollsinne slår fångstnät?

Hästabstinensen blev så stor att en tur till, till stallet blev ett måste... Don skulle nog kunna arbeta idag ;) och ja, det hände nog något bra igår, för idag var han grym :) eller vet han att det kommer en spekulant på tisdag? Inga fler att arbeta idag men i morgon får jag hämta hem Roemer <3 och arbeta ett par till =)

Elin och Emilia gjorde den stora packningen av alla varor som skall till Djursholm =) Kan inte vara så mycket mer spännande... när man bryter ny mark och går in på områden man aldrig har provat tidigare, vet man ju inte riktigt vad man kan förvänta sig ;) Kan ju lugnt påstå att det kanske inte riktigt har kännts som mitt rätta element förut, men den som tränar ska lära sig och vem vet, jag kanske kommer att älska det ;)

13 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)