Dagens stjärna

är Larus =) Åkte till Segersta för att försöka rida fint... lyckades för första gången hålla fokus på framridningen och på banan =) missade mina konkurenters framridning totalt, hade endast koll på Larus... På banan red jag sansat ;) närvarande i alla moment, inte före, inte efter, utan helt närvarande i det vi höll på med ;) Det förringar dock inte möjligheten till vingel eller andra små incidenter :) Kom ut från banan och kände mig helt nöjd med vad vi gjorde... för dagen är det här vad vi kan =) Larus charmade alla med sin otroliga utstrålning och mjukhet, flera bad att få ta med honom hem, som sagt dagens stjärna =) Jo just det, vi kom trea i M:sv A:1

Nu måste jag köpa en vinsch... tävlingsskåpet som jag fick med mig hem väger lite ;) de var tre unga grabbar som hjälpte till att köra in det i lastbilen, olastat ;) känner att jag fortfarande vill kunna klara mig själv, så leta vinschen är ett till projekt =)

Innan turen till Segersta blev det bara Don som fick arbeta på lite, duktig igen... vissa dagar tänker jag, varför inte GP, andra känns det inte så ;) idag, varför inte GP ;)

Lite butiksfix kändes som ett måste =) ska vi vara såhär bra så gäller det att leva upp till egna och andras förväntningar ;)

24 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)