Chockade grannen

skottade gången upp till huset för andra gången i vinter =) även en del på parkeringen, lika illa där... Tur att grannen har humor ;) och frågade vad som har hänt, trodde vi skulle vänta till våren när det ändå skulle smälta bort =) Och ja, om det bara inte hade kommit så mycket snö igen... vår trappa var helt klart en säkerhetsrisk för både liv och lem ;) grusgånen upp till huset hade krymt till en liten stig, precis lagom bred för en kobening, och parkeringsplatsen rymde inte två bilar längre, så tyvärr ingen återvändå. Och grannen då... minitiöst skottat, till och med snödrivan utanför har raka kanter... inte en ojämnhet, snöflinga på tvären eller något lika förfärligt finns på deras extremt välskötta tomt. Det är verkligen så fint och en otrolig kontrast ;) På kvällspromenaden blev det mitt extranöje... hur har alla andra det? och jag måste säga, mer likt grannens tomt än våran... tur att jag läser lite ur Henrik Fexeliusd bok där han säger - Ditt handlande och dina tankar är inte Du. =)

På anläggningen fick det bli lite extra plogning också, inte för att det syntes ett par timmar senare... men med vetskapen om att det var gjort kunde jag lätt föreställa mig hur det skulle varit utan plogning ;)

En hel del ridning på hästar som blir lite bättre för var dag ;) och så blev det butik med nya och gamla kunder... trodde jag skulle vara ensam men icke :) fick knappt tid att packa och beställa frakt till webbeställningarna som vi hade fått in. Det är riktigt roligt att det händer så mycket =)

Snart dags att knyta sig, vill vara på hugget imorgon igen =)

25 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)