Cementerad

i ryggmärgen... tänker att jag skall ändra men vad händer... så snart det börjar bli svårt då går autopiloten i och alla gamla reflexer gör att det blir samma igen ;) Inte ens med tvång går det att ändra... gör om, ändra inställning och gör rätt. Detta fenomen verkar inträffa i de flesta sammanhang, när jag rider och det barkar iväg, i en diskussion när jag glömmer bort mig, om det blir stressigt och jag skall ge instruktioner... och det blir inte som jag vill alla gånger, snarare som det har brukat vara ;) Det första steget är att bli medveten, sägs det :)

FB är en riktigt bra idé... är roligt att få gratta vänner som fyller år eller gör något annat roligt. Superbra för att man kan finna små trevliga händelser i andra människors liv, intressant för att det delas kloka eller roliga saker, och som idag, blir uppmärksam på en "gammal" kamrat har gjort ett jättefint jobb åt kungahuset. Ola (hästen Levi Strauss ägare)på Destrito har gjort bilden för kungens 40 års jubileum, är en stolt kamrat :) http://www.kungahuset.se/kungen40/grafiskprofil.4.4ea495e313c19c119aafcb.html#.UR0HvSdvzZQ.facebook

Ett besök hos Naturläkaren medför som vanligt en hel del smärta men också en del vila... vissa gånger sluter sig ögonen oavsett om man helst hade velat ha en intressant dialog om tex cementerad ryggmärg. Får spara det till en annan gång, när jag är lite mer på hugget ;)

Hästarna sköter sig och denna dag gjorde även jag det... kunde hålla reflexagerandet under kontroll, kanske mest för att hästarna känns fina ;)

Boken "Riv pyramiderna" är avslutad och kan varmt rekommenderas till de som har fastnat i det hierarkiska ledarskapsstrukturen och om man är modig nog att ta vara på sina medarbetares fulla potential och kunskaper. Jag kommer att försöka, har nog börjat förstå ett och annat som kan få väldigt roliga konsekvenser för både mig och de som arbetar hos mig :) gäller bara att orka...

14 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)