Bra dag

med celebert besök i Mats Thomsson. Alla hästar fixade i fötterna... vi konstaterade att vårt förhållande sträcker sig ungefär 10 år bakåt i tiden... Först reste jag och hästarna ner till Mats var sjätte vecka i säkert 5 år, sen har Mats kommit till Hogsta de senaste 5 åren, numera var sjunde vecka... Är jag galen, nej, nej, nej, värderar bara ett fantastiskt bra arbete högt, och det har hjälpt mina hästar en bra bit på vägen :) I dag fick vi trevligt sällskap till lunchen, då Rose-Marie Clark kom på visit, de har så mycket gemensamt som är så intressant att lyssna på, lär sig alltid nya saker :)

Till ridning blev det bara Santé som kändes fantastisk, jag har det grymt bra =) Limone ett kort pass på töm, kommer närmare passagen för varje gång... ett tag till sen så, men jag låter det ta tid för med lek får man större glöd och vilja, och vi leker bara ;)

En hel del blev gjort inför REAn... Elin och Emilia hann med en massa saker, Henke och Danne likaså medan jag tog någon kartong lite här och där, inte till så stor hjälp rent praktiskt, men hjärnan fick göra lite planeringsarbeten samtidigt som jag mestadels hängde i stallet ;)

I morgon får jag glädjen att rida Don igen, för provridningen blev inställd, vi fick inte ihop tiderna. Nästa besök blir måndag, blandade känslor ;)

Mer reafix kommer det också att bli, samt ett besök hos naturläkaren, tja morgondagen blir nog oxå full ;)

26 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)