Bluffakturor...

Ruffel och båg, lurendrejeri, bedrägeri ja allt sådant har väl funnits i alla tider. Har lite svårt att fatta, hur i hela fridens namn kan man ringa upp folk och dra sina valser för att oförtjänt lura till sig pengar, mot ingenting... eller helt sonika skicka en räkning med referens och påstående om bandupptagning... borde det inte vara möjligt att stoppa? Att bestrida och anmäla till polisen känns ju självklart men det är svårt att inte bli irriterad, sitter de där och jublar och ler om det har snärjt en stackare? Har blivit uppfostrad i helt annan skola och kommer aldrig vänja mig eller acceptera ett sådant görande... fördelen med NLP är att jag slipper vara arg en eller flera dagar ;) Agera och släpp det... snart så ;)

Ett svårare projekt är att skriva "Om oss" till webbshopens sida... anser att det finns skäl att tala om vilken kompetens personalstyrkan besitter... Erika som har arbetat som ridinstruktör och dressyrdomare, även arbetat i Tyskland och Amerika... Karin som tävlar till och med Svår dressyr och arbetar med träning och utbildning av både hästar och folk... Elin som har arbetat med häst i många år både i Sverige och utomlands men framförallt varit tävlingsgroom och rest runt Europa med stora hoppnamn... å, så jag som gör det jag gör och har gjort det i hela mitt liv, mycke allt möjligt med häst och när det gäller butiken startade jag den 1993, shit det blir 20-års jubileum 2013 ;) Om jag inte vore svensk skulle jag kunna skriva en himla massa ;) Kanske en annan dag =)

Larus var dagens stora stjärna... dag för dag löses en bit i taget. Även om han är så mjuk så mjuk så fattas det en aning i stabiliteten, men den kommer med styrkan och styrkan kommer med träningen och träning får man när man kan hålla sig på fötter =) just nu går det ;) Don känns riktigt fin, hur skall jag klara att sälja den pållen, eller någon annan heller för den delen? Limone gick inte av för hackor idag, den damen kan vara till stor glädje ;)

Sen blev det butik och kontor för hela slanten... prissänkte hela Bucas täckessortiment, gissar att det blev ca 10% på det mesta. Inte illa... euron får gärna fortsätta på denna nivå, ur den aspekten =)

 

12 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)