Bli certifierad i NLP

skulle vara möjligt i nästa utbildningsblock som är i slutet av november... Min första tanke var, nä, inte ska jag... men allvarligt talat, varför inte? Varför ge upp innan man ens har försökt? Feg, eller vad är problemet? Javisst planen var inte att arbeta som coach efter utbildningen men det lär ju knappast hindra att man använder det man har lärt sig och faktum är, jag gör det redan varje dag ;) Tveksamheten som jag hade innan utbildningen är som bortblåst, det här var bland det bästa jag har fått lära mig, har verklig nytta av det i nästan allt =) och att bli certifierad kan knappast vara negativt i mitt CV ;)

Det är kanske inte så att man blir en bättre människa, men man lär sig att det finns ett val och att det finns en mängd alternativ till allt... ibland tröttsamt och ibland energigivande som så mycket annat i livet... Jag tror inte att livet kommer att gå än mer på räls men man har lättare att acceptera och/eller lättare att välja hur man vill hantera det som händer, för det fortsätter ändå att hända ;)

Fascineras av en mailkonversation som har kommit mig till del i egenskap av stallinnehavare... En vuxen människa ber att bli tagen på allvar i en fråga som berör ett större antal personer... Tydligt klargjorde en ståndpunkt i en fråga som var av både praktisk och ekonomisk karaktär. Detta gjordes i mina ögon på ett sympatiskt och korrekt sätt, naturligtvis finns det bakomliggande orsaker och olikartade åsikter, vilket framkom mer än tydligt då svaret från ett par av mottagarna av mailet kom... men jag kan inte i mitt liv förstå att "vuxna" människor svarar på ett så nedlåtande och osakligt sätt... inte konstigt att det kan vara svårt att lösa tvister och komma fram till beslut där alla är nöjda ;) Dessutom fattar jag inte hur detta skall få mig och andra som inte är initierade i frågan att kunna ta svarsidan på allvar, i det fall fakta går före sympatier ;)

Liten svacka med hästarna... tur att jag har Don än så länge, fin idag igen =) Limone fick en riktig omplåstring på sin mugg. Gick knappt att fånga i boxen efter allt pysslande, dessutom hade hon fått maskmedel av personalen under dagen, vilket lämnade spår efter sig runt hela munnen, gissar att det inte hade varit så lätt ;)

I övrigt la jag ner hästeriet och la fokus på butiken istället =) Fokus = brännpunkt, enligt Bonniers Svenska ordbok... tja, varför inte men det hade känts bättre med en mer utförlig beskrivning som intensivt engagemang eller så ;) Butiken fick i vart fall mitt intensiva engagemang idag och det höll i sig till klockan fem för då gick jag hem =)

Lyckades ta en bild på Don... har sett värre ;)

3 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)