Bästa förslaget

hittills ;) Istället för att öka tiden vid igångsättningen av Roemer, rid två och så småningom tre ggr per dag... han får inte bli trött i sin muskulatur men behöver ändå arbeta igenom i kroppen. Grroemer05.jpgymt bra förslag som passar Roemer och mig mer än bra. Hjälpen med nålar och manipulation som han fick i fredags puffade honom absolut i rätt riktning :) sedan dess är det roligt varje dag, numera dessutom två tillfällen per dag.

Eftersom det bara blev kontor igår så försökte jag hinna alla hästarna innan ett möte med en försäkringsagent... det innebar att Limone "bara" fick gå på töm, det är iochförsig att roa sig högtidligt :) Efter att ha ridit Roemer hans andra pass till kvällen så var inspirationen på topp, och kan Roemer så kan väl Limone ;) sagt och gjort, hon fick gå två gånger hon också. Denna gång riden... hon var på ett strålande humör och gjorde allt rätt, eller så tyckte hon tvärs om =) oavsett så var det hennes i särklass bästa pass. Ibland är det bara öronen som stoppar mina mungipor =)

Hann sticka emellan med att skicka några beställningar och göra lite kontorsfix i butiken... nu är vi uppe på en beställningsnivå som jag trodde var realistisk lite längre fram på säsongen. Kan inte vara annat än nöjd med den utvecklingen.

Till kvällen är det dags för lite schemaläggning igen. Det blir inte alltid som man tänkt sig ;) vi får se, ibland blir det bättre =)

25 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)