Även om

man inte vill förändras så sker det ändå och då kan det kanske vara bra att ta ut rikningen :) Enhager hade vänligheten att upplysa mig om det när jag frågade vad som sker när någon tar avstånd till förändring ;) Han uttryckte sig mera som - om du förändras kommer också din omgivning förändras, för dom möter inte dig som du var, dom möter dig som du är. Den förändring du gör kommer också att speglas hos andra i din närhet... Fexeus säger något liknande... och jag måste ge dem rätt =)

Om min vilja är att bli mer tolerant, så kommer min omgivning förmodligen ha mindre att försvara för att hålla jämnvikt.

Om min vilja är att bli mer uppskattande, då kommer min omgivning förmodligen att känna sig bättre till mods.

Om min vilja är att bli bättre på att hålla vad jag lovar, så kommer min omgivning förmodligen lita mer på mig. Inte så svårt att ta till sig men ibland svårt att ta första steget...

Rapport från Santé... han går på vatten ;) och sköter sig oförskämt bra. Något jag förvisso, tar för givet =) en så rar kan knappast göra en besviken.

Dons fot gjorde väldigt mycket mindre ont idag =) Sulan hjälper, men ridning får nog vänta ett tag till... Roemer har gjort sitt första dubbelpass, dvs ett kort pass på morgonen och ett kort pass på eftermiddagen. Fungerade bra och jag tror det är ett bra igångsättningsförslag från veterinären. Gaidon känns ganska så bra och idag blev han ännu bättre efter värmningsfasen. Larus hade väl inte sin bästa dag idag medan Limone briljerade på sitt sätt ;) hade ont i kinderna av att le hela passet...

Påväg att boka biljetter till Jesus Christ Superstar med Ola Salo =) Detta år skall ju bli hästarnas, företagets och kulturens år... i särklass lättast kommer det vara att uppfylla kulturkvoten ;) 

23 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)