Att vara vanlig

är inte alla förunnat... och när man får se hur ett sådant alternativ kan vara så känns det fantastiskt skönt, att bara vara vanlig ;) Såklart händer det otroligt jobbiga saker ibland även i ett "vanligt" liv, men det går att hantera på ett mer eller mindre bra sätt, och någonstans kommer man ändå ut i andra änden med en erfarenhet om livet rikare... De finns de som inte har det lika "enkelt", jag har sett det nu, ve och fasa, är glad att bara vara "vanlig" ;)

Dessa telefonförsäljare... men idag blev jag ändå imponerad =) Hade gjort något så tokigt som att boka ändring av operatör på min telefon! Hur korkat som helst! Min telefon är en av de som har bäst teckning på hela Hogsta, och jag byter ut det... måste haft bomull i skallen den dagen jag gick med på det... Hur som helst, ringde leverantören på abonnemanget och sa som det var, - Jag måste ha varit otillräknelig när jag sa ja... Han trodde på mig och gick med på att avboka, vilken kille =) Ibland skall man ha tur med sina kontakter ;)

Larus åh, Larus, värsta hästen idag. Att han kan vara grym :) som vanligt lite på svaj men just idag svajade det på rätt håll och jag kunde komma upp i stallet som en sol =) Limone på töm, riktigt glad och duktig, hoppas det är på rätt väg nu :) Roemer skrittade dag 4, men faktiskt tycker jag att det blir mjukare för var dag, bara 26 dagar kvar ;)

Nästa vecka sista blocket i NLP-utbildningen, den går i Karlstad och denna gång kommer Peter McNab dit! En riktig mogul i ämnet... roas av mitt egna beteende och tankar... Nej, vad läskigt, på engelska, hur ska jag fatta allt? det går väl bra med skolengelska (fast det var ett tag sedan) men jag som tycker att det är svåra ord redan på svenska, hu... undrar om jag inte har viktigare saker för mig hemma ändå ;) och dessutom ska det ju vara något slags test, som jag inte har hunnit läsa på om tillräckligt mycket... Tänk om en förkylning skulle komma lite lämpligt nu ;) eller är det för just sådana här tankar jag har gått utbildningen för? Idag bokade jag hotellrum, och jag vet, att inte åka är ett nederlag och vem vill vara en loser? inte jag utan att försöka =) En av NLP:s grundantagande, dessutom ett av de jag gillar bäst: Vi misslyckas först när vi slutar försöka, innan dess är varje resultat av våra handlingar feedback =)

 

 

19 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)