Att ta hand om sig

är inte alltid lätt, när olika intressen styr, och nu menar jag inte yttre, det räcker för min del med den inre dialogen ;) Vid besöket hos Naturläkaren idag blev jag varse... vid blodanalysen såg det riktigt klibbigt ut, inte som det skulle direkt ;) syns att jag inte har tagit hand om mig på bästa sätt ;) Intressant hur den onda cirkeln verkar sluta sig om en så fort man tappar fokus på det som är bra för en... blir trött eller stressad, glömmer äta bra, blir tröttare och hinner med sämre, slarvar vidare med maten och då faller också konditionen och orken för att inte tala om hur stel jag blir i mina muskler, blir tröttare och slarvar ännu mer med att laga mat = äter dåligt... Ja, där är jag nu, vilket förfall ;) och vilken osis att man bara har sig själv att skylla... ny dag i morgon igen, bättring, bättring ;)

Har två nya projekt att rodda med... ny typ av lampor som jag blev tipsad om www.solljus.se, spännande saker. Till utebanan defenitivt av stort intresse men även värt att räkna på för hela anläggningen. Är investeringen rimlig så och besparingen gör att det blir en bra affär, varför inte? Gödselförbrännig är också värt att titta på... värme och eventuellt el... snart kanske vi är självförsörjande =) Det är i alla fall värt att ställa frågan till de som vet ;)

Ett möte med Martha Ridewear resulterade i ett julerbjudande =) 20% rabatt i helgen. Gick också igenom vårens kommande kollektion, fina saker.

Jo då, lite ridning blev det tack och lov idag igen =) Limone, lika duktig som i går, eller nästan lite bättre... Don också lite bättre och Roemer riktigt mjuk när han travade ett par långsidor ;)

 

11 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)