Att leverera

komma till skott, eller att få sakerna ur händerna... effektiviteten varierar kraftigt, har kanske med motivation att göra men faktiskt, svåra saker kan ta lång tid att bli klar med/över... och jag tycker det är svårt att förbeställa alla vårens kläder på hösten och inte ett dugg bättre är det att beställa höstens kläder på våren ;) Om vissa saker tycker man inte och andra om... men vem har sagt att jag har rätt smak, ingen... om jag tycker att en kollektion är gräslig så kanske en annan tycker den är fantastisk, men om alla fick bestämma så skulle vi behöva en lokal som Kvantum. Idag gjorde jag det iallafall beställde Pikeurs vår, tidigare är EuroStar och HV Polo klara, bara Kingsland kvar och där är jag väldigt lång tid efter, så det blir att se vad som finns kvar ;) Får satsa på nästa period och vara i tid då.

Bra att mina kunder har koll... Elin Tillman kom och frågade efter bruna boots med fårskinn från Eskadron, hade ingen aning om att det fanns... nu finns det snart hemma ;)

Idag blev det äntligen mycket ridning gjort... ganska ensam dessutom då "alla" andra var på kurs. Gaidon först, den stackarn behöver verkligen klippa sig ;) svetten lackade redan efter värmning... Fin att rida med ovanligt bra energi, måhända att han ser energisk ut men skulle gärna parkera om han fick ;) Don duktig idag igen, blir säkrare och säkrare på bytesserierna, även bättre kvar framför skänkeln i arbetspiruetterna =) Santé min gummiboll skötte sig bra idag, inga störande svansar eller så, möjligtvis lite träningsvärk ;) Larus, ett steg i taget ;) å så Duni som känns ganska fin, hoppas, hoppas...

Sen var det att köra kontor... och faktiskt fick mer än beställningarna ur händerna ;) Skissade på ett reklamkort för butiken, får ju roa sig så gott det går, och faktiskt, tillhör de saker jag tycker är roligt, fast jag tycker det är svårt ;)

globenkort.jpg

 

 

 

 

8 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)