Att göra

saker man inte är van vid är verkligen tröttande :) Har i vanliga fall inget problem att arbeta från 6-21, men att vara i en ny miljö med nya sysslor är en helt annan sak ;) Det har varit ruskigt nyttigt och lärorikt, även riktigt roligt att träffa folk man inte stöter på var dag :) Kan inte säga att jag är avskräckt men kommer att tänka till både en och två gånger innan ett nytt projekt. Hoppas att fler hittar oss nu och att också fler har fått upp ögonen för vår fina butik. Jag är "ganska" stolt över den =)

Karin gjorde riktigt bra ifrån sig med Curt, i Int I:an idag på Djursholm, ingen superrunda, men red igenom programmet på ett mycket bra sätt =)

I morgon blir det mässa, så mycket det bara går... har bokat ett antal leverantörer, för att hinna med alla vårbeställningarna. Det här är alltid lika svårt, hur skall man kunna veta eller ens gissa sig till hur mycket man säljer i vår? Det är en utmaning ;)

Ingen ridning alls idag, bara ett par korta promenader med Roemer som får gå ut och beta i snöre :) mådde mycket bättre nu.

Enhagers prat om att vara proaktiv i sitt agerande börjar också landa och är en bidragande orsak till att det börjar kännas bättre vid tävling... nu pratar vi inte om nerver, nej det handlar om genomförandet... Kan säga att det känns stor skillnad mellan ett proaktivt agerande eller reaktivt... bättre att komma ur en sväng klar, än att komma ur och hoppsan ;)

16 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)