Att gå på kurs

är inte enkelt, även om utbildningen är grymt bra och likaså utbildarna... Att bli sitt bästa jag kräver sin kvinna/man, hu... men om man tillåter sig att ta det i små portioner så känns det betydligt bättre. Tror det är som med all inlärning, en bit i taget ;) och återigen, bollen hamnar i mitt knä... det är mitt ansvar att skapa förutsättningarna, det är mitt ansvar att ta hand om mitt tillstånd, det är mitt ansvar att vara proaktiv, det är mitt ansvar att skapa rätt föreställningar osv och hela tiden ;)

Fick åka en tur till Täby med Znyggve alias "Olyckan" direkt på morgonen, missade därför första halvan på dagens kurs. Pojken hade fått en fraktur på andra foten, tack och lov diagonala framfoten vilket gör att det fungerade att flytta honom ändå. Inte så bra... verkligheten blir inte alltid som vi planerar, eller önskar...

Ingen tur till Sundsvall i helgen... det blev för svårt att få till allting och Roemer är inte riktigt i slag... ibland får man omstrukturera och göra det bästa av situationen, "ibland" ;)

30 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)