Att anta en utmaning

kan vara oerhört svårt att motstå... Så jag antog den istället ;) Har en del egna åsikter och kan förvisso även vara en gnutta envis någon gång ibland sådär ;) och när man träffar på personer med likartade egenskaper så är det inte omöjligt att situationen uppstår. Handsken är kastad men det är inte på liv och död, snarare med stor humor och välvilja =) Sådana här saker ger extra krydda åt vardagen (även om det just idag var helg).

Fick sovmorgon i morse vilket var välbehövligt, inte för att det hade blivit sent men för att torsdag till lördag var överbokade. Att sova i en lite för kall lastbil gjorde dessutom att sömnen inte blev helt ostörd :) får ta med det i beräkningen nästa gång jag reser vintertid.

Så idag har Karin landat i USA... Jag tror och hoppas att det blir precis vad hon drömmer om, även om den lilla egoisten i mig vill att hon skall vara kvar hos oss. Det samma gäller med Elin som sticker hem till Norrköping i morgon. Två personer som jag trivs ohyggligt bra med. Det känns också som vi var bästa teamet för butiken och att Linda (som börjar i februari) hade varit ett fantastiskt tillskott för oss. Nu blir det inte riktigt så och det känns lite som ur askan i elden för det är en hel del saker som kommer att hänga löst ett tag :) och som utvecklingen just nu ser ut, kommer jag inte behöva sitta hemma och rulla tummarna ;)

Fick åter igen bra hjälp av Chris idag, god vana =) Det ser ut som om Roemer är på väg tillbaka och jag skall till och med få rida två korta pass om dagen, ny taktik ;) Larus status riktigt bra, Don och Gaidon likaså men Santé skall få prova på något nytt. På fredag blir det en tur till Kvicksund så får vi se vad det har att ge :) om jag har förstått saken rätt så kommer det att bli ett intressant besök.

Följer tidningar och övriga nyheter lite dåligt kanske också för att jag har lite svårt för när mediadrevet hoppar på olika personer. Konstaterade dock att det inte stod något om Centern och Annie Lööf på löpsedlarna... är egentligen för dåligt insatt i vad det hela handlade om, bortsett från vad media skrek som högst om. Men tanken slår mig, -Tänk om våra egna uttalande och åsikter fick samma uppmärksamhet och framför allt det vi tyckte för flera år sedan... det hade inte varit så särskillt lyckat... Det är inte bara en groda som har hoppat ur min mun, så politiker är nog kört för min del ;) Dessutom vet man aldrig vad som verkligen är sant och vad som är omvridet till sensationsstoft.

13 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)