Arbetare/företagare

det är frågan :) kanske inte som för Hamlet eller Shakespear, utan mer som en begynnande transformation av min syn på min själv ;) Har sett mig själv som en bra arbetare i många år :) Det var faktiskt det enda braiga jag kom på när coachen frågade vad jag ansåg att jag var bra på, efter lite tjatande kom jag fram till att jag också är en jäkel på att köra traktor ;)

Det största skälet till att bli/vara bra på att arbeta, är att älska att göra saker och då får det gärna vara saker som är bra för någons företag, i det här fallet min mans =) Om man sedan inte har ro att vara ledig och tycker att arbetet man gör är otroligt roligt (min pappas fel ;) ) då är det klart att det blir många arbetade timmar på en vecka, och ju mer man gör av något ... :) På senaste tiden har en ny tanke dykt upp... men vänta nu, är det inte så ändå, att jag faktiskt driver vissa delar av verksamheten själv? och gör man det, vad är man då?

Läser bitar av Jan Carlzons bok som är jätteintressant. De som redan ser sig som företagsledare är nog inte främmande för hans sätt att arbeta men för mig blir det riktigt nyttigt och megainspirerande. Mycket handlar så här långt om kunskapssamhället och att hirarkin med de olika samhällsklasserna suddas ut. Kan chefen verkligen veta allt bättre än den anställde och om det nu inte är så, varför inte låta kunskapen den anställde har komma till tals? Skall jag kunna genomföra alla mina projekt, då får jag nog tänka till på det här ;) för om andra kan mer än mig, varför inte använda det?

Alla hästar reds idag... Josefin hade rätt när hon sa att Limone nog var pigg, hon var galet pigg och väldigt duktig. Vi var bara oense ett par gånger och jag fick faktiskt bestämma vart vi skulle gå ;) det artar sig. Övriga joggade, och gjorde det på ett bra sätt. Härlig dag idag igen =)

20 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)