Äntligen hemma

Borta bra men hemma bäst ;) Resan till Skåne har varit både intressant och rolig. För första gången kunde jag ta beslut över kollektionerna på en gång :) brukar annars ha svårt att bestämma mig. Beslutsångesten kan förvisso vara kopplad till att intrycken är så många på mässan så att det blir lite kaos innanför pannbenet :) Nu med detta upplägg så hade jag Equiline i färskt minne, såg Kingsland på resan ner och eftersom jag har en aning om hur Pikeurs tidigare kollektioner brukar se ut så kunde jag välja några godbitar som jag inte förväntade mig av Pikeur. Mycket riktigt, när jag sedan såg Pikeur så var det en ganska olik men som vanligt med fin stil ;) tror Elin och jag har gjort bra val inför vintern så här långt.

På mässan kommer det att bli att färdiggöra Equiline, titta på HV Polo och Euro-Star. Med de antalet klädmärken så kommer jag känna att jag hinner med. När det sedan gäller täcken och övrig utrustning så börjar även det ta form... Våra varumärken kommer att vara mer uttalade inför nästa säsong. På täckessidan blir det Bucas, HorseWare och ett ytterligare alternativ, som fortfarande är lite öppet... Tror det kommer bli ordning på torpet så småningom =)

Det blev tillfälle att festa också ;) Carina fyllde 50 så vi passade på att överraskningsfira henne. Hela hennes familj gillar överraskningar så det mesta var superhemligt... lite chockad blev hon allt när en silverfärgad Volvo dök upp på gårdsplanen, och Elin å jag hoppade ur =) Kul och lättsamt hela firandet med middag och stoj med Staffan, syskon och föräldrar. Det där med att äta bra fick stå åt sidan för att äta supergott ;)

Apropå Volvo, så skötte den sig utmärkt :) har lärt sig att öka tempot utan att brumma för mycket så nu kan man ganska bekvämt köra lite fortare, vill dock inte jämföra den med gamla OWU som körde ifrån det mesta =) Mycket nöjd med dieselförbrukningen som håller sig på 0,5

Äntligen hemma... åter till fixandet med beställningar i butiken och lite annat småplock. Hade en förhoppning om att iallafall rida någon, den skrotades då jag kom ihåg att det var "lite" räkningar att förbarma sig över innan den sista... Just nu tycker jag att det är roligare att fakturera än att betala räkningar :) kanske på rätt väg här också ;)

 

30 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)