Äntligen hästarna

Även om det finns extremt roliga saker att göra, så går inget upp mot hästarna :) Äntligen tillbaka till vardagen och ridningen... Don fick starta dagen, helt ok efter ett antal dagar utan tjänst :) därefter Roemer på töm, alltid duktig men inte helt som han ska. Santé, gjorde dagens absolut bästa, blir så glad när han är snabb i tanke och kropp ;) idag fanns det inga tveksamheter om vem som var bäst =) för Larus hade inte vilat sig i form, längtar ett par dagar framåt ;) Gaidon på töm är ett sant nöje... skall nog värma så innan ridning i morgon ;) och så Duni som känns oväntat fin, underbart =) det var bara Limone som kom på undantag då kontoret krävde mer än jag hade tänkt.

Har en hel del att förbereda inför nästa vecka, så även om jag gärna hade åkt på tävling så är nog det här ändå bra, hade  inte riktigt hunnit ikapp annars ;) ikapp, kommer jag någonsin dit?

Mycket spännande kommer att hända under september, helt galet mycket... eller vad sägs? Hela kommande veckan är det förberedelser för HDRs tävlingar och butikens tält, på torsdagen är det dessutom Enhager =) Veckan efter är det förberedelser inför Djursholmstävlingarna och butikens tält, på helgen gäller det att vara där och på måndagen är det Ridsportsmässa. I och med att vi inte kan på söndagen har jag full, fullbokat på måndagen, den kommer att bli galen. Vi kommer att ha en föreläsning för Bithe Vogelius helgen efter ... På måndagen uppackning med Pikeur... och sen är det vår galna höstrea som skall förberedas... dessutom några möten, veterinärbesök, hovslagardag och lite småpyssel :) Har inte tråkigt i vart fall ;)

Såg att det hade gått bra för HDR:arna i Flyinge :) Clara 3:a i Int IB, Sarah precis utanför placering och Caroline de Champs med juste procent, vilka duktiga :)

Donar hade inte sin bästa dag, men han är ändå bäst 67% och elva...

 

31 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)