Annonssvar

på Limone... vad gör jag nu ;) Personen ifråga bad om en film, jag föreslog ett Stockholmsbesök, för innan jag har hunnit prioritera filmning så kommer vi vara en bit in i oktober, och det är inte för att smita undan ;) Den "lilla flickan" var dock superfin på töm idag, i högervarv kan jag nästan säga att hon gör passage, och piaff är hon som född med, helt naturligt för henne =) Är hon grym eller grym...

Tog en kort sovmorgon i morse och startade på kontoret kl 07.00, sen blev det så småningom förbi stallet och vidare till IKEA, ve och fasa... med lite hjälp hittade jag allt jag sökte och kunde skynda vidare, några tusenlappar fattigare men med bilen full av kommande tältinredning... Till stallet och lasta av, vidare till HK Butiksinredningar i Upplands Väsby, ytterligare ett par tusenlappar rök där och med bilen ganska full igen, tillbaka till stallet. Konstaterade med lite enkel matematik att innan detta är betalt behöver vi sälja flera gånger investerat kapital ;) Hoppas vi gillar våra jippon och att det lönar sig i längden =) Tror på oss, annars hade jag inte vågat, tycker att vi har ett fantastiskt bra sortiment, vi har också stor kompetens hos personalen och numera satsar vi på marknadsföring ;) Vad kan gå fel? =)

I morgon blir en till spännande och lärorik dag... En hel del ridning, en hel del butik, och så avslutandevis en hel del Kjell Enhager =) Stora förväntningar på morgondagen ;)

5 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)