Allt kretsar

runt solen, i vart fall för vårt vidkommande. Men när det kommer till oss själva är det väldigt individuellt ;) Konstaterade att mitt liv uppenbarligen handlar om hästar, hästar, hästar och så lite om sinnet och sinnet... Är det inte ridning, så är det ridsportbutik och så en del om våra tankar och beteenen som kommer inramlande bara för att vi lever ;) Blev varse när jag såg hur min FB-vägg ser ut, ganska tydligt ;) Gör inte mig något alls igentligen, för det är ju så jag vill ha det =)

Första försöket med Limone idag, och tja, lite glad och lite sur, ungefär som vanligt alltså ;) mugginfektionen har backat så pass mycket att huden har börjat anta normal färg istället för ilsket röd. Fräsch känns hon men trött efter bara ett minipass. Roemer fick skritta idag igen, dvs dag tre... av trettio... Larus hade slappardag för han hade gått sina tre, och igår var det genomridning av program för Lars Andersson. Brukar ha bästa tiden men denna gång blev vi slagna av Linnea med Raschman ;) känslan, sådär ;)

Mycket butik och fler nya kunder =) denna helg har varit riktigt bra och jag börjar kunna hantera kassasystemet på ett sånär ;) kanske inte lika bra som Hector, men ändå...

Avslutar dagen med lite NLP-frågor och så va den här dagen oxå full... och med samma, samma som de flesta andra dagarna, insnöad, nä inte ännu ;)

18 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)