Allt har gått bra

och Roemer är på fötter igen =) Alltid lite obehagligt att söva hästar... stora, tunga djur medför risk både vid sövningen och uppvaket. Allt gick enligt plan och prognosen är god =) så nöjd. Klart jag hellre hade sluppit men nu är vi inte där och då har man bara att gilla läget ;) Oddsen för att Roemer skall bli den han är ämnad till ökar mångfallt i och med det här och det är grymt roligt =)

Henke har packat lastbilen med möbler till Djursholmstältet :) en till spännande sak... Själv har jag ägnat hela eftermiddagen till skyltmakning. Nu skall vi synas mer än någonsin ;) Undrar om inte jag som gillar att läsa, skall leta upp någon företagsmoguls biografi så att jag kan åka snålskjuts med de som redan har gjort resan... Det finns ju inget skäl att uppfinna hjulet fler gånger ;)

På förmiddagen fick Limone gå en sväng på töm, min lilla prinsessa :) hur kul som helst, likaså Don som fortfarande har utslag på ryggen. Don och jag kanske hade ett genombrott, j-r så fin han blev =) Sen blev det ett kort pass med Duni, som fick avsluta med att skritta runt hagarna, vilket för dagen inte räckte alls, enligt kungen... nej, han passerade stallet med huvudet vänt i riktningen därifrån ;) naturligtvis fick han välja, så det blev en tur till =) nog kan man väl bjuda på det när solen skiner ;)

I morse hände något intressant... jag kom ihåg att säga till de som jobbar i stallet, att de hade gjort så fint igår =) kors i taket, jag kanske lär mig ;) Ser det när det sker och tänker också goa tankar men kommer inte alltid ihåg att säga det, till skillnad på det som jag vill få förbättrat, där är minnet otroligt mycket bättre ;) Övning ger färdighet och en gång är i varje fall en gång, och en bit på väg =)

12 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)