Alla kan rida

Grand Prix var Patrik Kittels tema... såg inte föreställningen men gillar den inställningen =) naturligtvis går det inte av sig själv, utan ihärdigt arbete, men det är möjligt och det är det som är grymt bra ;) Om jag har förstått saken rätt är vare sig han eller flera andra som är på topp några mirakelbarn... skulle tro att det de har gemensamt är en ihärdighet och förmågan att skapa och förbättra sina förutsättningar på flera plan :) lever sin dröm... lyfter på hatten för dem.

Hann inte med Globen idag heller... red istället :) och butiken såklart. Roemer var den som startade morgonen med skritt, 12 dagar kvar ;) Gaidon pigg och lite busig, vilket bara gör en glad men hu, va snabb han kan vara ;) Larus fick gå sitt pass på kandar, värt att undersöka om KM kan vara något för honom, och kanske ;) Ett stort problem, förlåt, en stor utmaning kommer kostymeringen att vara, med tanke på vilken standard som är satt =) Ta bara Emma med Inas ställföreträdare, som Fiona och åsnan eller Elin Tillman och Sune som Rosa Pantern, som sagt, en utmaning av stora mått ;) Limone fick göra sitt pass till kvällen, efter butiken. Hon är lite galen hon... också pigg som bara den och ville helst gå på högväxel hela tiden :) klagar inte, bara konstaterar ;)

Var egentligen lite för avslagen för att rida efter butiken och längtade hem, men när jag kom upp till stallet slog tanken mig, Anthony Robbins sa "-De som når framgång är de som vårdar sitt sinne och har de bästa reglerna för sitt agerande", han gav också några målande exempel... tittade på Limone och tänkte, undrar om jag blir en bättre ryttare om jag rider henne också idag... -ja, förmodligen ;) och så fick det bli...

Förundrad... om någon säger, - vi måste kunna resonera om det här på ett bra sätt... menar de då att jag måste hålla med eller får jag ha en motsatt åsikt? Dagens erfarenhet är att jag måste hålla med och då måste följden blivit att jag just idag inte resonerade på ett bra sätt, eftersom jag hade en annan åsikt...

Fick ett tips från NLP-gruppens fb-sida http://www.youtube.com/watch?v=r3DMzpmeeg0 Otroligt intressant syn på det vi gör... känner mig otroligt priviligerad =)

 

1 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)