Alla får ligga

är titeln på ett av bokalstren som hamnade i min kasse vid julklappshandeln... Henrik Fexelius skapelse. Har hört talas om denna bok vid ett flertal tillfällen men titeln har för mig varit väldigt avskräckande, bokens omslag gjorde den inte mer attraktiv heller... hade tänkt ge bort den till en person med mer humor än jag men när jag ögnade igenom de första sidorna insåg jag, att denna bok behöver nog passera mina ögon först ;) Handbok i social kompetens, hade varit en bättre titel för en som jag ;) och det är nog vad den handlar om...

Jo det blev lite julklappshandel i går... kanske inte så fantasifullt, eller så är det det, allt beror på hur man ser det ;) Tror jag har löst det mesta, tack och lov ;) Vi är numera en väldigt liten familj som dessutom är lite dåliga på att engagera oss i julbestyren... Har man haft verksamhet på det sättet vi har så finns det inte så jättestort utrymme kvar, men såklart, allt handlar om prioritering ;)

I går hade Elin rekordförsäljning i butiken och idag skulle jag tro att rekordet slogs =) Årets mål med webbshopen var redan uppnått i november... och i den fysiska butiken har varje månad haft en omsättningsökning. Hogsta Ridsport är helt klart på G. Nu kommer nästa utmaning, 2013 med nya rekord att slå ;)

Limone bjöd också på rekord idag =) hon är en utmaning i sig och man vet aldrig vilket humör hon är på när man går ner till ridhuset... normalt sett så skulle man kunna tro att när man inte får fånga henne i boxen eller när hon stannar på tröskeln och vägrar gå ut ur boxen, -det här är ingen höjdardag ;) men det verkar inte höra ihop, inte idag och inte i förrgår heller... Hon kan vara den coolaste tjejen som idag eller en jäkla surkärring som i 1 minut i, var det i onsdags kanske och resten av tiden är ändå helt ok... Det är kanske inte så förvånande att de flesta högpresterande hästarna, inom dressyr, är valacker och hingstar... älskar ändå argbiggan som aldrig skulle vara ute efter att slänga av, tack och lov... och jag får verkligen öva upp min snabbhet och känsla för vad som övertygar och vad som kränker ;)

Gaidon och Larus fick ta ett par varv på lina, de har båda mått bra av lite vila =) i morgon blir det nog sadel på igen ;) Dan före dan..

 

 

22 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)