Affärsresa

Då tänker jag på kostymnissar i första hand... vilken väl inrotad syn på företagsverksamheter jag har, snacka om förutfattade meningar ;) manssamhälle, ja det har dominerat min uppväxt. Kjell driver verksamhet, jag hjälper till ;) Kjells far drev verksamhet, hans mor hjälpte till (trots att det var hon som gjorde och hade koll på det mesta)... Har inte ens reflekterat, trots att jag känner och känner till ett antal duktiga "kvinnliga" företagsledare =) Så i morgon bitti åker jag på affärsresa... verkar som om min uppfattning om det hela kommer att få en ny ton ;)

Första stopp blir Onsala och Kingsland... vi har fått förfrågningar från kunder som gillar deras produkter och ja, jag gillar dem också. Den stora frågan är, hur skall vi få plats?

På tisdagen blir det Hansbodagarna och genomgång av Pikeurkollektionen... Mycket kläder nu... skönt att Elin är med som smakråd. Vet inte om hon är så mycket mer shopper än jag men ändå ;) Med de goda råden jag fick av engelsmannen på Equality Lines hemmamässa i bakhuvudet skall jag verkligen tänka... att jag köper de bästa kläderna och bästa varorna för mina kunders räkning ;)

En livsfråga dyker ofta upp -Vad vore livet utan hästar??? fattigt i själen, nu är det mer fattigt i plånboken men rikt för själen =) För hästar är magiska och kanske Gaidon i synnerhet ;) Är mina omdömen om mina hästa, lite svajiga... men det är så det är. Ena dagen på topp och andra, inte lika på topp :) Don fick också prova ett kort pass, foten funkade och han funkade :) Roemer och Limone skötte sig också utmärkt men var kanske lite bleka i jämförelse med Gaidon, just idag ;)

Har en favoritperson som jag gärna hade velat uppleva och träffa, lita galen men fantastisk om man får tro det som skrivs... han har inte myntat bara ett ordspråk, och det här tillhör de jag gillar bäst :) Det finns bara två sätt att leva livet på. Det ena är som om inget är ett mirakel. Det andra är som om allting är ett mirakel. Albert Einstein

 

27 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)