30 år

På tisdag är det trettio år sedan vi gifte oss, Kjell och jag... 30 år... vår dotter är 29! Hur gick det till? Jo, jag har en tålmodig man, för han har det inte alltid så lätt ;) Ger mig den frihet som krävs för att jag skall kunna göra det jag vill och som kanske bara en minoritet har/får... Det är inte alla som tål att man arbetar 7 dagar i veckan och nästan aldrig åker på semester eller hittar på annat bus... Fast å andra sidan är Kjell uppfostrad av två egenföretagande föräldrar som arbetade i princip jämt, möjligtvis kan det också vara det han föll för hos mig ;) Och jag älskar snälla människor, och är det något min man verkligen är så är det otroligt snäll =) Han gillar också att överaska och tjuvstarta, för denna gång kom jag ihåg datumet och hade föreslagit att vi skulle göra något på tisdag :) så idag på kontoret... 30 st

Det är lite pinsamt att jag tidigare år, för det mesta har blivit förvånad och undrat varför jag har fått blommor, och att det varje år har varit likadant i sådär 29 år... är glad att han inte ger upp.

Bara ett pass för Limone med piaffträning, denna gång utan töm, gick bredvid istället något som jag inte har rutin alls på. Första försöket var för någon vecka sedan med Gaidon som är en naturbegåvning =) då tänkte jag "det här verkar lätt, varför har jag dragit mig för det..." Dagen efter blev det Limone som var ganska med på noterna, tjejer kan ju annars vara lite tveksamma inför nya saker (tjejer=Limone) ;) men gången efter det undrade jag om jag inte hade målat in mig i ett hörn... sur som bara hon kan vara ;) Och idag som en snällkaramell (inte felstavat) så duktig och med på noterna, det här är hon riktigt bra på =)

Besöken av veterinären Chris är alltid lika lärorikt och intressant, idag var inget undantag... trevlig med en gnutta klädsam ödmjukhet hjälper han mina hästar på ett bra sätt. Det blir inte alltid som man vill, för ibland är det Gods business, men då görs det en plan med det man kan påverka :) duger ganska bra ;)

Butiken kan ha haft en rekordhelg... nya och gamla kunder, flera beställningar, både på nätet och i butiken. Det här är både roligt och spännande, dessutom tror jag att Magnus Kulls omramning av säljandet har börjat få önskad effekt ;) Glädjer mig att kunna vara till god hjälp =)

 

16 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)