Numera även bloggare

Nu är det spännande värre, detta med hemsida och blogg är något helt nytt för mig... inspireras dock av att det är så många som läser. I dag har sidan passerat 10.000 besök ;) roligt att det finns intresse för mina något egensinniga tankar och händelser.

Än mer spännande saker händer hela tiden... I dag åkte Karin till Falsterbo, kanske i första hand för att träffa folk och titta på tävlingarna, men även för att arbeta med marknadsföringen av Hogsta Ridsport helkul, vi har ju gjort en sommartävling, har lite erbjudanden och mer kommer det bli ;) Det här är en helt ny värld, spännande, utmanande och roligt intressant, dessutom väldigt målinriktad och behövlig, som min verklighet ser ut i dag :)

Undrar om Oznyggve skall få heta lillprinsen i stället, den pojken är grym... med silkeslen päls (inga vita strån ännu), rådjursögon, fantastiskt temperament och riktigt snygga ben toppar han listan över min tidigare fölungar med Licoeur ;) nöjd att hon är dräktig med samma pappa igen.

Ingen ridning i dag men en hel del budgetarbete :) Har man möte med sin "påhejare" så gäller det att ha legat i, kan ju inte komma dit utan att leverera ;) Det finns enklare jobb, men insikten över nyttan ger inspiration =)

12 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)